Crystal Clear Sound
Art
Creativity
Experience

Rólunk

Backstreet Voice Stúdió

Csapatunk tagjai a ’90-es évek elejétől folyamatosan dolgoznak a szinkronkészítés területein: „üvegfalon innen és túl”, a mikrofon előtt és mögött, színészként, narrátorként, rendezőként, zenei rendezőként, filmzeneszerzőként. Mindemellett a hazai és külföldi média több területén is többéves tapasztalat áll mögöttük: televíziózás, film- és reklámipar, újságírás. Alkotótársaink a hazai könnyűzenei életben is jeleskedtek.
Hosszú évek stúdiórutinja, valamint számos arany és platinalemez zeneszerzői tapasztalata mellett kiválóan képzett hangmérnökök, a legkorszerűbb stúdiótechnikai háttér, profi gyártásvezetés garantálja munkáink magas színvonalát. 

A hangkészítés és lokalizáció számos ágával foglalkozunk, 33 különböző nyelven: hangfelvétel, hangvágás, hangkeverés, hang design, utószinkron… stb. Stúdióinkat ezen feladatok  professzionális megvalósításához  megfelelően terveztük meg.

Célunk, hogy magas színvonalú gyakorlati tudásunkkal, kreativitásunkkal és teljes technikai apparátusunkkal értékes szolgáltatást nyújtsunk megrendekőink számára.

Online távszinkron

Stábunk a kialakult pandémiás helyzetre is rögtön reagált.
Magyarországon az elsők között kezdtünk el működtetni egy olyan online hangfelvételi rendszert, ami lehetővé teszi, hogy „valós időben” összekapcsolódjanak a szinkront készítő szakemberek: hangmérnökök, rendezők, színészek. Ezáltal továbbra is zökkenőmentesen teljesíthetjük megrendelőink felkéréseit.

Felszereltség

Tevékenységi körök

SZINKRON-RENDEZŐINK
REFERENCIÁI​

SZINKRONRENDEZŐINK
REFERENCIÁI​

... és a többi

Képzés

Stúdiónk számára fontos, hogy a nálunk készülő szinkronok gyerekszereplői is a felnőtt színészekéhez hasonló művészi színvonalon tudják teljesíteni a feladatukat. Ezért is éreztük úgy, hogy szinkronszínész képzéssel is foglalkoznunk kell.
Csapatunk nagy tapasztalattal/múlttal rendelkező kiváló rendezője Gömöri V. István, –aki húsz éve színészmesterséget és szinkronizálást is oktat–, vállalta, hogy nálunk is továbbadja tudását a művészpalántáknak.

Azonban nem csak gyerekek szerezhetnek nálunk szinkrongyakorlatot. Felnőtt képzés is folyik stúdiónkban (kis létszámban).
Növendékeink a folyamatos gyakorlásnak köszönhetően kellő rutinra tesznek szert ahhoz, hogy később bármelyik stúdióban megállják majd a helyüket.

Gömöri V. István szinkronrendező tanárunk a Hungarovox Oktatási Központban, a Thália Tanodában és az Első Magyar Szinkronszínészképzőben is tanít.

Backstreet Voice Stúdió

1113 Budapest,
Tibavár utca 5.

Kapcsolat

Endrédi Máté 
ügyvezető / tulajdonos
 
Endrédi-Gömöri Viktória 
kreatív producer / szinkronrendező
 
Gömöri V. István
művészeti vezető / szinkronrendező

Copyright © 2022